Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë Starton Garën e Tretë Vjetore të Bletës Gërmëzuese!

Të gjithë studentët midis 14 dhe 16 vjeç me njohuri të mira të gjuhës angleze janë të inkurajuar të marrin pjesë. Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë me e-mail të gjithë informacionin më poshtë në adresën vangjelim@state.gov jo më vonë se 25 Prill, 2012:

 

 

Emri:
Mbiemri:
Ditëlindja:
Shkolla:
Qyteti:
Numri i Telefonit:
E-mail:

Presim t’ju takojmë!